null

Povestea noastră

Povestea noastră a început în anul 2014, când am decis să construim  ceva frumos și durabil pentru comunitate.  De la bun început, am decis să oferim clienților noștri mai degrabă calitate, decât  cantitate. Procesul tehnologic din brutăria noastră  se realizează după rețete tradiționale, moștenite și păstrate cu sfințenie. Petrescu pan este brutăria care aduce pe mesele sucevenilor pâine sânâtoasâ, hrânitoare și gustoasă, crescută cu maia,fără amelioratori sau adaosuri chimice, ci este obținută doar din  apă, făină, drojdie și sare.

Ingrediente

Faina

Folosim numai cea mai bună făină
null

Apa

Apă rece de izvor
null

Drojdie

Folosim cea mai bună drojdie pentru creșterea aluatului
null

Sare

Sarea, nelipsitul ingredient din produsele noastre
null

Procesul de coacere se realizează în cuptoare de cărămidă, oferind produselor noastre adevărata savoare a pâinii pe vatră

null

Din pasiune, și din dorința de a reda pâinii  aroma și gustul unei pâini tradiționale adevărate, a luat naștere brutăria „PETRESCU- PAN ”. Petrescu Pan este brutăria care  vă oferă produse de panificație și patiserie cu maia, realizate cu proces tehnologic de lungă durată,  din ingrediente naturale,  coapte pe  vatră, fără E’uri,  care au caracteristicile de gust, consitență, elasticitate și aroma ale unei pâini care merită încercată.