Despre noi

Pentru noi, brutăria este un stil de viață!

Petrescu Pan

Povestea noastră

   Povestea noastră a început în anul 2014, când am decis să construim ceva frumos și durabil pentru comunitate.

     De la bun început, am decis să oferim clienților noștri mai degrabă calitate, decât cantitate. Procesul tehnologic din brutăria noastră se realizează după rețete tradiționale, moștenite și păstrate cu sfințenie.

  Petrescu Pan este brutăria care aduce pe mesele sucevenilor pâine sânâtoasâ, hrânitoare și gustoasă, crescută cu maia,fără amelioratori sau adaosuri chimice, ci este obținută doar din apă, făină, drojdie și sare.

Din pasiune și dragoste pentru produsele naturale

    Din faină de calitate, cu apă rece de izvor, PETRESCU- PAN aduce pe mesele dumneavoastră adevărata pâine copată pe vatră, fără conservanți și amelioratori.

   Elasticitatea miezului, sunetul cojii care se rupe și mirosul îmbietor al pâinii, sunt elementele care ne diferențiază.

    Procesul de coacere se realizează în cuptoare de cărămidă, oferind produselor noastre adevărata savoare a pâinii pe vatră .

ingrediente

Făină

Făina provine din cereale proaspete, ceea ce face ca pâinea să aibe gustul de odinioară

Drojdie

Folosim drojdie naturală pentru creșterea aluatului

Apa

Apă rece de izvor

Sare

Sarea, nelipsitul ingredient din produsele noastre

Din pasiune, și din dorința de a reda pâinii  aroma și gustul unei pâini tradiționale adevărate, a luat naștere brutăria
PETRESCU- PAN 

Evenimente

Știm cât este de important să ai pe cineva alături în momentele importante din viața ta. De aceea, Petrescu-Pan este alături de tine oferindu-ți produse de brutărie și patiserie pentru:

  • Nunți

  • Botezuri

  • Aniversări

  • Înmormântări și Parastase

Când aluatul este deja crescut, se pune pe masă, după ce în prealabil s-a împraștiat făina şi se începe frământarea aluatului timp de căteva minute
Cred că sunteți de acord cu noi când spunem că pâinea naturală este cea mai bună, mai delicioasă și mai sănătoasă, fără amelioratori și fără „chimicale”
Fermentare înseamnă timpul petrecut de aluat înainte de porționare și formare, iar dospire înseamnă perioada petrecută de aluat după formare și până la coacere.